Iets voor jezelf opbouwen, of het nu een bijverdienste of hoofdinkomen is, gaat niet vanzelf. Er moet serieus voor gewerkt worden, ook al is het maar startend met een aantal uur per week. Wij steken onze tijd dus ook alleen in mensen met: een goed verhaal, die serieus iets in hun leven willen veranderen en daar voor willen werken.. met onze hulp.

  • een goed verhaal. Als je op zoek gaat naar iets nieuws, zeker als het iets zelfstandigs is, dan zit daar vaak een goede reden achter. In die reden zijn wij geïnteresseerd, omdat de ervaring leert dat een goede reden de onmisbare motivatie geeft om door te zetten als het een keer tegenzit.
  • serieus iets in hun leven willen veranderen. Veel mensen zeggen iets te willen veranderen in bijv hun werk, hun inkomen, hun werk-privé balans, etc. Echter de meesten blijven hangen in een “het-zou-leuk-zijn-als-situatie”. Dit zijn de mensen die niet de moeite willen doen zich serieus te oriënteren op andere manieren van werken en er in feite weinig moeite voor willen doen om hun situatie te veranderen. Voor deze mensen kunnen wij niets betekenen. Als je echt iets anders wilt, zul je er serieus moeite voor moeten doen.
  • de bereidheid om ergens voor te willen werken. Serieus werken hangt bij ons niet samen met het aantal uren. Je kunt ook prima 8u per week serieus werken. Serieus is bij ons vooral dat je inzet en creativiteit laat zien, dat je communiceert en er lol in hebt om samen te werken aan jouw nieuwe toekomst.
  • een leergierige houding. Wij hebben 20 jaar ervaring en willen niets liever dan die ervaring delen met mensen die nog meer aan het begin van hun ontwikkeling staan dan wij. De hoeveelheid tijd die je dat kan schelen in het je eigen maken van de benodigde vaardigheden en dus het realiseren van jouw gewenste verandering, is gigantisch. Mits je met ons communiceert en van ons wilt leren natuurlijk.