Wij kunnen voor een aantal mensen heel veel betekenen.
1) Voor mensen die naast hun baan of zzp-activiteiten een extra inkomen willen opbouwen. Afhankelijk van je ambitie en inzet kan dit variëren van een bijverdienste tot je huidige inkomen.
2) Voor mensen die bewust de stap willen maken van loondienst naar zelfstandigheid. Die independent willen worden. Om deze stap te kunnen maken heb je een goed idee/product nodig, de juiste vaardigheden, een goede mindset en veel actie. In al deze aspecten begeleiden wij mensen. Dit is onze passie en hier hebben we ruime ervaring in.
En tot slot, 3) voor mensen die écht een independent lifestyle op willen bouwen. Dit houdt in dat je de ambitie hebt om je huidige inkomen minimaal te verdubbelen zodat je alles uit het leven wilt halen wat voor jou belangrijk is. Denk hierbij aan: leuke dingen doen met je gezin/partner, reizen, uit eten, sporten, geen (financiële) stress meer voelen, tijd en geld hebben voor persoonlijke groei, weekendjes weg, een voorbeeld zijn voor anderen, etc. Om dit te kunnen realiseren is een passief inkomen nodig, met een blijvend karakter. Met een aantal jaren serieus werken is dat te realiseren, zodat als je bereid bent serieus te werken en ergens voor te gaan, je ook echt een onbezorgde toekomst voor jezelf en je partner/gezin op kunt bouwen.