Nieuwe manieren van werken

Onderzoek wijst uit dat in veel banen en organisaties veel tijd wordt verspild aan dingen die feitelijk niet zo relevant zijn. Nieuwe manieren van werken spelen hier simpel op in: wat als je 80% van de rompslomp niet meer (hoeft te) doen en je alleen focust op de activiteiten die echt resultaat opleveren? Dat is slimmer werken. 

Parttime werken, fulltime verdienen

Wij hebben een werkwijze waarbij wij met een beperkter aantal uren uiteindelijk meer realiseren, tegelijkertijd ook een hoofdinkomen of meer verdienen én meer tijd overhouden om leuke dingen te kunnen doen. Bovendien halen we meer voldoening en persoonlijke ontwikkeling uit ons werk. Van deze combinatie van aspecten worden wij heel gelukkig.

Een nieuwe manier van werken leren

De meesten van ons zijn opgeleid om een goede werknemer te zijn. Hard te werken voor iemand anders zijn dromen. Wij leren mensen om hard te werken voor hun eigen dromen. Dit doen we in partnerschap met een top teammarketing bedrijf wat ons de mogelijkheden biedt om een inkomen op te bouwen door middel van kennisoverdracht. Mensen inwerken in een nieuw beroep. Zelf ervaring opdoen en anderen helpen door de lessen die jij geleerd hebt met hen te delen, als mentor.
Onze ervaring leert dat 99% van de mensen in Nederland geen flauw idee heeft wat teammarketing is en wat het mensen biedt.

Teammarketing

 • Teammarketing zoals wij het toepassen is geen verkoopactiviteit.
 • Het overdragen van kennis die wij je leren op andere mensen is een onderdeel van je nieuwe activiteiten. Je gaat zodoende een mentor voor anderen zijn.
 • Je gaat hierbij samenwerken met een team gedreven, enthousiaste, positief ingestelde, hulpvaardige collega’s.
 • We leren je een nieuw vak waarin je jezelf ook persoonlijk ontwikkelt.
 • De mogelijkheid om je eigen uren te bepalen (gemiddeld ± 10 uur per week) en flexibel in te delen. Daardoor ook te combineren met banen en/of andere activiteiten.
 • Je werkt grotendeels vanuit huis.
 • Je eigen ambitieniveau bepaalt de mogelijkheden. Wil je snel groeien en jezelf snel ontwikkelen? Fantastisch! Wij geven je hiertoe alle kansen, hulp en ondersteuning.
 • Teammarketing is een niet traditioneel businessmodel waarbij de financiële mogelijkheden groter zijn dan in de meeste banen. Bij ons staan mensen centraal en het win-win-principe vormt de basis van gezamenlijk succes.
 • Wij kennen geen hiërarchie en iedereen heeft hier dezelfde mogelijkheden.
 • Je gaat van ervaren collega’s leren hoe je stap voor stap een onbezorgde toekomst kunt creëren.
 • Wij bieden een werkwijze waarbij je vanuit je hart kunt werken, echt iets voor anderen kunt betekenen en een enorme mate van voldoening zult ervaren.

Als bovenstaande punten je aanspreken en bij jou als persoon passen, doe jezelf een enorm plezier en maak tijd vrij om je te laten voorlichten door professionals. Dat is de enige manier om erachter te komen wat onze manier van werken wel of niet is en het allerbelangrijkst: of deze bij jou past en bij jouw wensen en doelen. Want wij waren ooit net als jij; wij kenden ook maar één manier van werken en dat was onze baan. Lees meer over ons.